“Мястото, където най-трайно се е затаила липсата на промяна е

...
 
“Мястото, където най-трайно се е затаила липсата на промяна е
Коментари Харесай

Кирил Петков: Мястото, където най-трайно се е затаила липсата на промяна е в съдебната власт

 

“Мястото, където най-трайно се е затаила неналичието на смяна е в правосъдната власт.Много е значимо за нас да създадем демократични и ефикасни работещи регулатори. Знаете, че смяната стига най-бавно до местата, където няма непосредствено въздействие на изборите. Мястото, където най-трайно се е затаила неналичието на смяна е в правосъдната власт ”, това разяснява съпредседателят на “Продължаваме смяната ” Кирил Петков преди срещата на ПП-ДБ с ГЕРБ-СДС.

“Очаквам да отворим новия парламентарен сезон с верните послания освен за депутатите, а за всички български жители. Да кажем кой какви цели има, това се надявам да се случи в зала ”, сподели още Петков пред Българска национална телевизия.

Съпредседателят на Политическа партия съобщи, че желаят отворен развой и занапред ще се дискутира кой ще застане отпред на Народното събрание след ротацията.

Николай Денков ще се употребява със специфичен статут на министър-председател при последващи ротации в кабинета Денков-Габриел. “ Това разяснява през вчерашния ден Кирил Петков, напомня SafeNews.

Христо Иванов добави, че в случай че тази формула е сработила и е дала резултат, това се дължи на обстоятелството, че селекцията се прави от учен Денков и Мария Габриел.

“За целия тим на ПП-ДБ позициите не са значими, а е значимо каква работа се прави. Кой е вицепремиер и кой е министър не е от толкоз огромно значение “, сподели Кирил Петков в отговор на въпрос дали Асен Василев ще продължи да бъде финансов министър.

Източник: Българска национална телевизия
Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР